Wanneer u kiest voor een huid verbeterende behandeling van Nimue houden we eerst een intake. Nadat we een huidanalyse hebben gedaan en uw persoonlijke wensen hebben doorgenomen wordt er een behandelplan op maat gemaakt. Er wordt altijd eerst een Core behandeling uitgevoerd om de huid in de juiste conditie te brengen voordat we over gaan naar de specialistische behandelingen.
Met de juiste samenwerking tussen mij als specialist en u, het juiste behandelplan en het gebruik van de juiste Nimue huidverzorging thuis, kunt u het beste resultaat verwachten.

Voor in de salon werkt Nimue Skin Technology met de volgende probleemoplossende behandelingen:

Nimue Basic Treatment

  • Standaard Core treatment laat je kennis maken met de behandelfilosofie van Nimue met actieve ingrediënten.
  • Deze Core behandeling bevat een reiniging en een peeling van het gezicht en hals, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Hierna wordt een masker aangebracht en als laatste wordt er een passende dag verzorging aangebracht.
  • Deze behandeling is nog uit te breiden naar een Deluxe Core treatment.

Nimue Rejuvenation Treatment -> verjonging

  • Deze behandeling heeft een maximaal peelende en stimulerende werking waardoor de huid structureel verbetert.
  • De combinatie van AHA’s , Vitamine A Ester, Peptiden en DMAE zorgt voor optimale huidverjonging.
  • Glycolic Treatment -> deze behandeling geeft een mooi resultaat bij een verouderde huid door lijntjes en rimpels te verminderen. Een vale en doffe huid gaat weer stralen en ziet er fris uit.
  • Intens Peel -> zeer geschikt voor de oudere, vale huid of een huid met littekens en/of grove poriën. Deze intensieve peeling wordt in meerdere lagen opgebracht op de huid en na enkele dagen kan er een schilfering ontstaan. Deze schilfering zorgt ervoor dat een laagje huid eraf gaat waardoor er een mooiere en fijnere huidstructuur ontstaat. De huid ziet er egaler en frisser uit.

Nimue Restoration Treatment-> herstel

  • De ingrediënten uit deze producten zijn in staat om de functies van de huid te verbeteren.
  • SRC Environmantally Peel -> deze behandeling richt zich preventief tegen huidveroudering maar zorgt vooral voor herstel van alle schade die de huid elke dag te voorduren krijgt.
  • SRC Problematic Peel -> deze behandeling richt zich op de onzuivere, acne huid. De salicylzuur heeft de werking om diep in de poriën te dringen en daar het talgproductie te verbeteren. Tevens heeft salicylzuur een kalmerende en ontsmettende werking waardoor een onzuivere, acne huid echt kan worden verbeterd.
  • SRC Hyperpigmented Peel -> dit is een intensieve peeling die pigmentvlekken egaliseert. Tevens is deze behandeling perfect om de natuurlijke vochtbalans in de huid te herstellen waardoor huidveroudering kan worden tegen gegaan.

Nimue Detox Treatment

  • Deze 4 in 1 peeling met een met een bruisend en thermosensorische effect. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende, exfolieerende, en ontgiftende werking.

Nimue Smart Resurfacer

  • Sterkste peeling tot nu toe van Nimue
  • Maximale stimulatie met minimale irritatie. Alle voordelen van een medium diepe peeling zonder bijwerkingen en downtime.
  • Geschikt voor een groot aantal huidproblemen zoals fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en vette problematische huid.

 

Maria Galland

De focus van Maria Galland Paris ligt bij de optimale combinatie drie belangrijke elementen in huidverzorging:

  1. Zeer effectieve behandelingen met
  2. Innovatieve formules met het beste van wetenschap en natuur
  3. Tot leven gebracht door mijn vakkundige en kalmerende handen als Maria Galland specialist.

Voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd een behandeling op maat door de grote verscheidenheid aan prachtige verzorgende maskers.

In 1962 ontwikkelde een gepassioneerde klassieke danseres genaamd Madame Maria Galland een behandelingsconcept dat zo uniek is, dat het tot op de dag van vandaag, meer dan 50 jaar later, dit behandelingsconcept wereldwijd nog steeds de standaard is in de schoonheidsverzorging.

“Advies en schoonheid op maat” is altijd haar motto geweest en haar unieke behandelingsmethoden waren echt gericht op de behoefte van elke individuele huidzone.
Zij geloofde oprecht in de combinatie van gepersonaliseerde zorg, gespecialiseerde behandelingen en de ontspannende en zachte handgebaren die de behandelingen tot leven laten komen.

D-Tox Peau Neuve

Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten. Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen. Deze behandeling is in los in te zetten maar zeker net effectief tijdens een van de andere behandelingen van Maria Galland.

Soin Hydra’Global

Deze nieuwe Hydra’Global treatment zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie. Vermindering van droogterimpels. Een complete manuele behandeling die +36% meer hydratatie geeft aan de huid en dat al na 1 behandeling van 75 minuten.

Soin Lumin’Eclat

Deze verkwikkende, 75 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt.

Soin Activ’Age

Deze 75 minuten durende behandeling is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

Méthode Mosaïque Modelant

De behandelingsklassieker van Maria Galland, die zich al miljoenen keren heeft bewezen, is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke huidzone afzonderlijk. De huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin Lift’Expert

In september 2018 deed Maria Galland de beautywereld doen opschudden op het gebied van natuurlijke lifting. Deze behandeling bestaat uit 100% manuele massage. Deze unieke massagetechnieken in combinatie met zeer innovatieve producten, zorgen voor een onmiddellijk en volledig liftend effect. Na deze behandeling kan je verwachten dat je huid steviger en voller aanvoelt, dat lijntjes en rimpels minder zijn en je contouren van het gezicht strakker zijn. Deze holistische liftende oplossing met wetenschappelijk bewezen resultaten geeft vrouwen in hun veertiger jaren nieuw zelfvertrouwen als ze in de spiegel kijken.

Rituel Sublime Jeunesse Mille

De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest. De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.