Sinds 2010 wordt er in de salon wordt gebruik gemaakt van de nieuwe generatie op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidherstel Nimue Skin Technology. De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen, peelings en bijbehorende thuisproducten die het vermogen hebben om de huidconditie te verbeteren.

Om de veeleisende markt tevreden te houden is de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst door ervoor te zorgen dat hun verpakkingen bijna allemaal volledig recyclebaar zijn.

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.
De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme antioxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Zowel de behandelingen als de thuisproducten werken volgens een perfect samengesteld stappen plan.

Voor thuisgebruik werkt Nimue Skin Technology volgens de volgende 4 huidclassificaties:

1. Environmentally Damaged Skin

Beschadigde huid door extreme factoren

Deze huid kan het het beste omschrijven als die beschadigd is door invloeden van buitenaf waar we allemaal mee te maken hebben zoals zonlicht, kunstmatig licht, schermlicht en luchtvervuiling. Deze lijn van cosmetica bevat ingredienten uit de bio-industrie en natuurlijke grondstoffen om de huid te beschermen en te herstellen tegen de invloeden van buitenaf waardoor een effectieve huidverjonging zichtbaar is.

2. Hyperpigmented Skin

Huid met pigmentvlekken

Deze huid herkennen we aan een oneffen huidskleur die ontstaan is uit teveel aan UV-straling, medicatie, zwangerschap en gebruik van verkeerde cosmetica. Deze lijn van cosmetica bevat ingredienten uit de bio-industrie en natuurlijke grondstoffen die een effectieve bleking van de huid hebben en werkt tevens remmend op het pigment waardoor er een gealere huidskleur ontstaat.

3. Problematic Skin

Onzuivere huid

Helaas heeft dit niet alleen te maken met leeftijd maar door heel veel invloeden kan een huid een actievere talgklierwerking hebben waardoor een onzuivere huid ontstaat. Deze lijn van cosmetica bevat ingredienten uit de bio-industrie en natuurlijke grondstoffen die de huid exfolieert, de poriën zuivert en de talgafscheiding en bacteriën controleert.

4. Interactive Skin

Gevoelige huid

Dit is een huid die uit balans is door ziekte, stress, medicatie of andere factoren. Deze lijn van cosmetica bevat ingredienten uit de bio-industrie en natuurlijke grondstoffen die de huid effectief en doeltreffend behandelen.